dilluns, 12 de desembre del 2011

Benvinguts

Benvinguts i benvingudes;

Aquest Blog s’inicia amb la idea de saber una mica més sobre la nostra terra a través de la beguda.
Les terres de parla catalana, al llarg del temps, han desenvolupat un nombrós ventall de begudes, molt sovint desconegudes pel gran públic. D’aquí en endavant, Begudes en Català vol ser un referent per a tots aquells que els hi agradaria saber-ne una mica més sobre que es produeix a prop de casa seva i amb la seva llengua. Per aquest motiu, s’obre aquest Blog, que més enllà de voler ser un mur de publicitat, té intenció de crear una xarxa de consumidors d’aquests productes.
Per aquest motiu Begudes en Català també obre el seu espai a les xarxes socials. Facebook, Twitter i altres xarxes socials són les plataformes adients per generar un debat engrescador per a tothom i on la comunitat pot descobrir nous productes, noves combinacions, i el que és més important, saber quis són els establiments i comerços on poder adquirir-ho. En aquests lloc, s’obrirà la possibilitat d’informar sobre begudes particulars de cada regió i, també, la possibilitat de parlar sobre les particularitat específiques dels ingredients d’alguns beuratges.

Aquest no és un espai on només hi caben begudes alcohòliques, que essent la majoria, no monopolitzaran la informació. Altres possibilitats, com les begudes refrescants, les energètiques o la llet, també formen part del dia a dia de casa nostra i així es vol reflectir. Tampoc, com ja s’ha comentat amb anterioritat, vol ser un mur de publicitat i, tot i que, en ocasions es pugui esmentar alguna marca o establiment no es farà amb voluntat comercial, sinó per simple difusió dels productes de la terra.

Esperant que us agradi i animant la vostra participació.

Begudes en Català.

2 comentaris:

  1. Si busques llocs on es vengui jo en sé d'un que em toca de prop. Alter, Aromes, Jaume I, Despertaferro segur que els tenim en stock.

    ResponElimina
  2. moltes gràcies i bona proposta! et recomano el nostre facebook per compartir-ho!

    ResponElimina