divendres, 10 de febrer del 2012

Cerveses Damm

Estrella Damm




És la culminació de l'experiència centenària de Damm en l'elaboració de cerveses. D’ençà que, l'any 1876, l'alsacià August Kuentzmann Damm fundés la companyia que porta el seu cognom, Estrella Damm es va convertir en una de les referències del món cerveser.

Cervesa lager de gust i caràcter universals, ideal per prendre en qualsevol moment del dia. D’acurada elaboració i gran qualitat, fruit de la selecció de les seves matèries primeres. Destaquen la seva espuma cremosa aromatitzada pel llúpol i el seu gust refrescant.

Grau d’alcohol: 5,4%. Volum

Es recomana consumir-la entre 5 º i 7º C.

Estrella Damm Inedit




Ferran Adrià, Juli Soler, els sommeliers d’elBulli i els mestres cervesers de Damm creen un nou concepte de cervesa.

Per primera vegada, una cervesa podrà ser una alternativa al vi en els millors restaurants
Amb aquest nou llançament, Ferran Adrià, Juli Soler i l’equip de sommeliers d’elBulli fan la seva primera aportació al món de la cervesa.

La cervesa és una beguda que habitualment acompanya els aperitius i els menjars informals. Fins a dia d’avui no havia aconseguit competir amb el vi a l’hora d’acompanyar els millors àpats.

Després d’un any i mig de col•laboració entre els mestres cervesers de Damm i l’equip de sommeliers d’elBulli, s’ha presentat l’Estrella Damm Inedit, la primera cervesa pensada per al món de la gastronomia que es pot gaudir amb qualsevol tipus de plat per sofisticat que sigui.

Estrella Damm Inedit és un coupage únic, mescla de maltes d’ordi i blat, aromatizat amb espècies (coriandre, pell de taronja i regalèssia), llevat i aigua.

Estrella Damm Daura



És la primera cervesa que mantenint les mateixes propietats de l'Estrella de sempre, compta amb uns nivells de gluten aptes per als celíacs (inferior a 6ppm). El seu caràcter específic no condiciona l'inconfusible sabor i l'extraordinària qualitat.

Voll-Damm



És la Doble Malta, una cervesa inconfusible pel seu intens gust, força de cos i color més oscur. La seva qualitat com a Strong Lager (cervesa forta) ha estat reconeguda al prestigiós certamen londinenc de la International Beer Competition concedint-li la medalla d'or en la citada categoria.

D'estil Marzënbier, inicialment es fabricava al mes de Març amb més quantitat de malt per soportar les altes temperatures de l'estiu.

Extracte sec primitiu: 17%.

Grau d’alcohol: 7,2%. Volum.

Es recomana consumir-la entre 6º i 8º C.

Xibeca



Cervesa estil Pilsen que es caracteritza pel seu gust suau i pel seu caràcter refrescant. Generacions de consumidors, des de la seva aparició el 1968, l’han convertit en una referència per als moments de compartir.

Fàcil de beure i genèric del format de litre a Catalunya.

Grau d’alcohol: 4,6%. Volum.

Es recomana consumir-la entre 5º i 7º C.

FREE Damm

L’innovadora Free Damm pren el testimoni de l'anterior Damm Bier, essent la nova cervesa sense alcohol que ha reduït fins a la mínima expressió el seu contingut calòric. D’aquesta manera han aconseguint un producte de gran qualitat, autèntic i amb tot el sabor però amb les mínimes calories. Free Damm, la nova 0,0 de Damm, es actualment la cervesa amb menys calories del mercat.

Free Damm ha estat pensada per a totes aquelles persones que gaudeixen cuidant-se y es preocupen per la seva salut. La reduïda aportació calòrica de Free Damm la converteix en la cervesa més adient per a aquells que no volen afegir calories de més alhora de gaudir del millor sabor.

A més, per als qui gaudeixen amb els sabors més originals, Free Damm compta amb una altra varietat, sabor llimona, elaborada amb un toc fruiter, sense alcohol i també molt baixa en calories.

Grau d’alcohol: 0,0º C

Es recomana consumir-la entre 4º i 6º C.

Damm Lemon

La clara va néixer, fa molts anys, de l’ingeni d’algun bàrman del Mediterrani. Una recepta que ha esdevingut una tradició i que es caracteritza per una barreja de 6 parts de cervesa i 4 de llimona.

Anys més tard, Damm va decidir elaborar una clara de màxima qualitat respectant la recepta tradicional. Així va néixer Damm Lemon. Una clara elaborada amb la selecció dels millors ingredients, 6 parts d’Estrella Damm, 4 parts de llimones mediterrànies i un lleuger toc de llima que reforça en boca la sensació refrescant.

Grau d’alcohol: 3,2%. Volum.

Es recomana consumir-la entre 5º i 7º C.

Bock-Damm

És la Negra Munich, una cervesa que va ser creada en 1888 d'acord a l'estil de l'època a Munich. Es distingueix pel seu intens sabor torrat amb un toc final dolç, una cervesa equilibrada sense l'excessiu amargor propi d'altres cerveses de la seva categoria.

Grau d’alcohol: 5,4%. Volum.

Es recomana consumir-la entre 6º i 8º C.

A.K. Damm

És la cervesa que recupera el llegat del Mètode Original Alsacià que el fundador, August Kuentzmann Damm, va portar del seu país natal. Es caracteritza per un sabor suau, que s'aconsegueix amb un procés d'elaboració totalment natural, a partir d'ingredients rigorosament sel.leccionats.

Grau d’alcohol: 4,8%. Volum.

Es recomana consumir-la entre 5º i 7º C.

Weiss Damm

Damm completa la seva gamma d’especialitats amb Weiss Damm, elaborada segons la recepta alemanya original dels mestres cervesers de Baviera del s.XVI, Weiss Damm es caracteritza per incloure el blat en la seva elaboració, que li confereix un cos intens i un gust ple de matisos afruitats i fons especiats; a més d’un aspecte tèrbol i blanquinós.

Amb el llançament de Weiss Damm, la companyia aporta al mercat una cervesa de blat, molt consumida a la zona central d’Europa i amb un gran creixement a la resta del món.

Weiss Damm és una cervesa tèrbola de color groc pàl•lid, d’escuma cremosa, densa i molt persistent, amb 5,0% Vol. De cos intens, amb un gust ple de matisos afruitats, com de plàtan, préssec de vinya madur i pell de taronja. En el seu fons especiat ressalta el clau. Al degustar-la, es mostra carbònica, delicada i subtil. El gust del blat maltejat es combina al paladar amb una lleu acidesa molt refrescant. Weiss Damm és una cervesa que convida a gaudir dels seus intensos aromes i a degustar-la lentament per apreciar tota la seva complexitat.

Es recomana servir-la a 7ºC, en un got llarg, per mantenir durant més temps les perles d’àcid carbònic que s’escapen i per accentuar la sensació de frescor i el seu gust guspirejant.

Seguint les preferències dels consumidors (font: Estudio Millward Brown 2009), Weiss Damm es presenta al mercat en format d’ampolla de 33cls, distanciant-se del format habitual de les cerveses de blat d’importació que es venen a Espanya (50cls). Segons un estudi realitzat a consumidors de cervesa de blat, un 44% preferirien consumir la cervesa en ampolles de 33cls, mentre que sols un 19% es decanta pels 50cls.




A part de les mencionades anteriorment Damm també importa d'altres cerveses i les distribueix al nostre país. També té d'altres filials com Estrella de Levante o Estrella del sur a d'altres indrets de la península.

Espero que les gaudiu amb bona companyia i sempre amb moderació.

Taula Comparativa

Marca

Tipus de cervesa

Graduació

Comentaris
Estrella Damm

Cervesa lager

5,4º

Cervesa lager de gust i caràcter universal, ideal per prendre en qualsevol moment del dia.
Voll Damm

Cervesa Marzen Bier

7,2º

Cervesa Doble Malta inconfusible pel seu gust, cos i color.
Xibeca

Cervesa pilsen

4,6º

Cervesa per compartir, que es caracteritza pel seu gust suau i pel seu caràcter refrescant.
Free Damm

Cervesa sense alcohol

0,0º

Free Damm és la cervesa 0,0% més baixa en calories.
Free Damm Limón

Cervesa sense alcohol amb llimona

0,0º

Free Damm 0,0% amb un toc de llimona. A més, també es molt baixa en calories.
Damm Lemon

Cervesa amb llimona

3,2º

6 parts de cervesa, 4 parts de llimona. L'única clara del mercat amb més gust de cervesa que a llimona.
Bock Damm

Cervesa negra

5,4º

Cervesa negra a l’estil Munic que destaca pel seu gust torrat, suau i lleugerament dolç, fruit d’un curós procés de maltatge.
Ak Damm

Cervesa lager

4,8º

Cervesa de pur malt, de varietats d’ordi seleccionades i llúpols d’Alsàcia. Elaborada seguint el mètode original del nostre fundador August Kuentzmann Damm.
Keler

Cervesa extra

6,5º

Cervesa del Nord amb caràcter i temperament, caracteritzada pel seu gust intens.
Estrella de Levante

Cervesa lager

4,8º

Cervesa lleugera i refrescant amb un gust amb un toc sec i amarg; símbol consolidat de la identitat murciana.
Estrella del Sur

Cervesa lager

4,5º

Refrescant Sevilla des del 1959, es tracta d’una cervesa amb un gust fi i suau.
Skol

Cervesa rossa

4,5º

Cervesa de gust universal, fruit d’una llarga tradició cervesera i una excepcional selecció d’ingredients.
Victoria

Cervesa rossa

5,4º

Una exquisida cervesa, tot un símbol per a Màlaga i per a la seva història. Ideal per prendre en qualsevol moment del dia.
Budweiser

Cervesa lager


Cervesa fresca, líder al mercat internacional.
Saaz
Cervesa premium molt suau
3,5º
Cervesa premium molt suau, elaborada amb el llúpol aromàtic de la regió txeca de Saaz.
Estrella Damm Inedit
La cervesa per acompanyar els millors àpats
4,8º
Estrella Damm Inedit és un coupage únic, barreja de malt d'ordi i blat, aromatitzat amb espècies (cilantre, pell de taronja i regalèssia). A més, és la primera cervesa pensada per al món de la gastronomia, que es pot gaudir amb qualsevol tipus de plat, per sofisticat que sigui.
Estrella Damm Daura
Cervesa lager apta per a celíacs
5,4º
És la primera cervesa que mantenint les mateixes propietats de l'Estrella de sempre, compta amb uns nivells de gluten aptes per a celíacs (inferior a 6ppm). El seu caràcter específic no condiciona l'inconfusible sabor i l'extraordinària qualitat.


Font: Web Damm.

2 comentaris:

  1. Quantes em falten per provar! Seguiré la llista per complir el tat de les Damm! Es bo saber que també hi ha altres filials a la Damm, algunes no sabia ni que existien! Bon article!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Anna! Espero que t'agradin totes

    ResponElimina